Η απάντηση του Νίκου Μπογιόπουλου σε εχθρούς και φίλους: «Είμαι κομμουνιστής ηλίθιε»

"Είμαι κομμουνιστής ηλίθιε"

«Είμαι κομμουνιστής ηλίθιε»

«Δεν προσφέρομαι»

Η Συντακτική Επιτροπή του «Ριζοσπάστη» παρέλαβε την Τρίτη 26/11/2013 και δημοσιεύει σήμερα το παρακάτω σημείωμα του Νίκου Μπογιόπουλου με ημερομηνία σύνταξης 14/11/2013:

«Με αφορμή τη λήξη της εργασιακής μου σχέσης με τον «Ριζοσπάστη», ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά.

Ενημερώνω τους διαδοσίες – για να μην κουράζονται:

Πρώτον, δεν παραχώρησα ποτέ και σε κανέναν την άδεια να με «εκπροσωπεί» στις σχέσεις μου με το ΚΚΕ.

Δεύτερον, τους παραπέμπω στο άρθρο μου υπό τον τίτλο «Ακούστε, κύριοι», που δημοσιεύτηκε στον «Ριζοσπάστη», στις 6 Απρίλη 2013.

Τρίτον, όποιος από αυτούς που δεν άνοιξαν ποτέ το στόμα τους για τις χιλιάδες απολύσεις στο χώρο του Τύπου και για την επιβολή του καθεστώτος εργασιακής γαλέρας που βασιλεύει στα ΜΜΕ, τώρα αυτοαναγορεύεται «φίλος» μου, με μοναδικό σκοπό να επιτεθεί στο ΚΚΕ, μου προκαλεί κάτι μεταξύ αποστροφής και περιφρόνησης.

Εν κατακλείδι, ως μέλος του ΚΚΕ: Στον κάθε λογής συκοφάντη, που με ψιθυρολογίες πασχίζει να «δικαιώσει» την σαπίλα του. Που με διαστρεβλώσεις προσπαθεί να πουλήσει σαν «αλήθεια» το ψέμα του. Που διαπράττει την διατεταγμένη αλητεία να τροφοδοτεί δημοσιεύματα και συζητήσεις γύρω από το πρόσωπό μου, για να «λερώσει» ό,τι δεν φτάνει, του λέω:

Λάθος πρόσωπο διάλεξε. Λάθος άνθρωπο του υπέδειξαν. Να ψάξει αλλού. Δεν προσφέρομαι. Και ο λόγος είναι απλός: Είμαι κομμουνιστής, ηλίθιε!

Τελεία. Και παύλα.

Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, 14/11/2013»

Ριζοσπάστης, 29/11/2013

The URI to TrackBack this entry is: https://erodotos.wordpress.com/2013/11/29/nikos-mpogiopoulos-rizospastis/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentΣχολιάστε

  1. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί παραθέτεις αυτή τη δήλωση του Μπογιόπουλου, που από τη μια είναι απλή κενολογία (όπως και όσα γράφει στο Ριζοσπάστη στις 6/4/2013), από την άλλη δείχνει μια απέραντη αλαζονεία με τη χρησιμοποίηση της λέξης «ηλίθιος» για τους οποιουσδήποτε άλλους (όπως έκανε και στο περιβόητο βιβλίο του). Η αλαζονεία είναι κάτι απολύτως ασυγχώρητο για ένα λαϊκό αγωνιστή. Οι αγωνιστές πάντα διακρίνονταν για τη σεμνότητα και την ταπεινοφροσύνη τους, γι’ αυτό τους αγαπούσε ο λαός και τους σέβονταν ακόμα κι αυτοί που τους έστελναν στο εκτελεστικό απόσπασμα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: